Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 26 чоловік

Формула успіху Хижинського НВК

Дата: 28 травня 2017 о 11:34, Оновлено 28 травня 2017 о 11:56
805 переглядів

Доброю традицією нашої школи стало здобувати перемоги. Удача, запитаєте ви? Не без неї, королеви, та все ж таки левова частка роботи лежить на плечах кожного вчителя, кожного учня нашої школи, що готові віддавати сили та енергію, аби здобувати звання найкращих, щоб викликати гордість за успіх у рідних та близьких, самим насолоджуватися незабутніми моментами шкільного життя.

Доброю традицією нашої школи стало здобувати перемоги. Удача, запитаєте ви? Не без неї, королеви, та все ж таки левова частка роботи лежить на плечах кожного вчителя, кожного учня нашої школи, що готові віддавати сили та енергію, аби здобувати звання найкращих, щоб викликати гордість за успіх у рідних та близьких, самим насолоджуватися незабутніми моментами шкільного життя.

Творча лабораторія закладу формується на довірі й вірі, на просторі для розквіту талантів та коректного професійного спрямування, доброго слова й підтримки, з колосальної праці й щирої радості за найменші успіхи кожного.

Нуртує, кипить шкільне життя: уроки, домашні завдання, свята, пам’ятні дати, фестивалі, конкурси, спортивні змагання… Інколи здається, що все охопити не під силу! Та, як відомо, те що нас не вбиває, робить сильнішими, саме за цим принципом діємо ми, бо великі люди – це ті, що використали свої можливості. Простір для демонстрації нашої сили, вмінь, талантів надала злагоджена й динамічна робота Районного будинку дитячої та юнацької творчості та відділу освіти.

Протягом навчального року активно перепліталися спортивні змагання з різних видів спорту та різноманітні творчі конкурси. З невеликою кількістю дітей та обмеженою кількістю часу було нелегко, але результати варті того.

На футбольному турнірі на Кубок голови обласної ради з футболу О.Вельбівця капітан нашої команди Заїченко Д. виборов звання «Найкращого гравця», а Гонтаренко О. – Звання найменшого гравця турніру. У такому складі згодом ми вибороли І місце з міні-футболу серед хлопців, де наші гравці показали неперевершену гру й найкращі результати.  Команда баскетболістів зайняла почесне ІІ місце, що не може не радувати.  Наші учні здобули ще багато індивідуальних перемог з настільного тенісу, шахів, шашок, які за підсумками спортивних змагань принесли нам ІІ місце в турнірній таблиці із загальною кількістю дітей – 41. Хочеться вперше за останній час зробити акцент на кількості учнів не з сумом, а з гордістю, адже тільки Богу відомо, скільки сили та невичерпного прагнення до перемоги вирує  в наших учнях!

Ми привезли І місце з обласного етапу конкурсу екологічних агітбригад «Земля – наш спільний дім». Команда «Оазис» була живим острівцем енергії та творчого запалу у щирих закликах до збереження природи.

Команда «Хижаки» виборола І місце на районному етапі Фестивалю дружин юних пожежників. Ніщо не зрівняється із задоволенням від виступу, що ми беззаперечно подарували собі й усім присутнім.

Незважаючи на обмежену кількість часу ми зуміли акумулювати усі сили й перемогти в огляді-конкурсі відеороликів «Let’s speak English!».

На районний конкурс читців поезії Шевченка виявили бажання поїхати чотири учасники: Франковський І., Семенчук О., Павленко А. та Ковтун А. з оригінальним читанням поезії у стилі реп. Кожен представив оригінальний виступ, пройнятий глибоким ліризмом та особистісним сприйняттям Шевченка. За результатами журі Семенчук О. отримала ІІ місце.

На обласній виставці-конкурсі декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій рідний край» роботи гуртківців "Умілі руки" (керівник Живодьо Ю.А.) зайняли почесне ІІ місце.

За нами ІІ та ІІІ місця на ІІ етапі  Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т.Шевченка, три ІІ та одне ІІІ місця на ІІ етапі Всеукраїнських предметних олімпіад, що дає нам право посісти 7 місце в рейтинговій таблиці.

Грамотою відділу освіти Лисянської районної держадміністрації та Будинку дитячої та юнацької творчості цього року нагороджено наше учнівське самоврядування за участь у Інтернет-проекті «Ми – патріоти Черкащини».

На конкурсі «Диво-діти Лисянщини» (Веселовська І.Заїченко Д.) наша учениця Ковтун А. виборола це почесне звання у своїй віковій категорії та демонструвала свої таланти автора та виконавця на районному етапі Мистецького дивокраю.

Зовсім нещодавно на районному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») ми розділили І місце разом з командою Лисянського НВК, і тим самим довели, що для нас немає нічого неможливого.

Формулою успіху Хижинської школи є слова «Я хочу»: хочу відкривати в собі нові сторони, розвивати свій потенціал, талант, хочу бути кращим, робити кращим світ навколо себе. А школа у такий спосіб волає до світу: «Хочу жити!»

Алла Стадник, педагог-організатор Хижинського НВК

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.